Följ Power Circle

Framtidens elsystem - nyheter från forskning och bransch

Evenemang

15
NOV
Stockholm
  -

Välkommen till en ny konferens där vi presenterar några av de mest spännande resultaten just nu från projekt i det svenska elsystemet – såväl kommersiella som akademiska.

--> Länk till webbsändning från konferensen

Med Framtidens elsystem vill vi höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Dessutom bjuds på framtidsspaning och information om pågående projekt. Energimyndighetens nya generaldirektör Robert Andrén kommer att medverka.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar på till exempel elnätsbolag, forskningsinstitut, fastighetsbolag, kommun eller myndighet.

Framtidens elsystem är också programkonferens för forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL som samlar Energimyndighetens insatser på elsystemområdet. Konferensen arrangeras av Power Circle på uppdrag av Energimyndigheten, tillsammans med Forum för smarta elnät.

--> Länk till webbsändning från konferensen

--> Länk till program och registrering för Framtidens elsystem - nyheter från forskning och bransch 

--> Läs mer om hur vi stärker forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.