Följ Power Circle

Ny webb för statistik om laddbara fordon

Nyhet   •   Sep 18, 2014 15:57 CEST

Power Circle lanserar nu statistik från databasen ”ELIS – Elbilen i Sverige” på den egna hemsidan Elbilsstatistik.se. Statistiken innehåller Sveriges samtliga laddbara fordon, det vill säga personbilar, lätta lastbilar och MC.

Varje månad presenterar Power Circle utvalda delar av den unika elbilsstatistiken. Databasen i sin helhet går att beställa från Power Circle men på hemsidan kommer vissa delar av statistiken att publiceras. På den nya hemsidan blir det lättare och roligare att med hjälp av interaktiva diagram ta del av de publicerade delarna.

Exempel på delar som kommer att visas är antal bilar, mest populära bilmodeller per månad, laddstandarder samt antal laddbara fordon i ett par utvalda kommuner. Det kommer även att visas en karta över Sverige där alla postorter färgmarkerats baserat på hur många laddbara fordon det finns på orten.

”Elbilsstatistik.se” är en del i en serie av hemsidor som kommer att lanseras framöver. Nyligen presenterades ”PowerCircle.se” och inom kort introduceras även ”Emobility.se” och ”Laddinfra.se” som ska bidra med aktuell laddinfra- och elbilsinformation.

För mer information, kontakta;

Olle Johansson, VD Power Circle AB, +46 (0)70-791 29 62, olle.johansson@powercircle.org

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.