Följ Power Circle

Olle Johansson slutar som VD för Power Circle

Nyhet   •   Jun 05, 2018 07:00 CEST

Power Circles VD Olle Johansson har idag meddelat att han avslutar sitt uppdrag som VD i bolaget vid årsskiftet. Styrelsen kommer att påbörja rekrytering av ny VD inom kort.

Olle Johansson började på Power Circle 2009, och utsågs till VD under 2013. Tjänsten lämnas i december på egen begäran för att möta nya möjligheter som konsult i eget bolag.

- Jag är stolt över hur mycket Power Circles kompetenta och energiska team åstadkommit under mina fem år som VD. Att utveckla verksamheten och nätverket i takt med de stora pågående omställningarna inom energi och transport har varit både spännande och utmanande. Jag kommer fortsätta engagera mig inom dessa områden, säger Olle Johansson.

Power Circle har utvecklats mycket gott under Olles ledarskap.

- Olle har bidragit oerhört mycket till utvecklingen av Power Circle och vi är mycket tacksamma för allt engagemang och arbete genom åren. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete med Olle, säger Charlotte Bergqvist, styrelseordförande i Power Circle.

Styrelsen kommer inom kort att påbörja rekrytering av ny VD för verksamheten.

Om Power Circle

Power Circle samlar den nya energibranschen kring viktiga framtidsfrågor. Tillsammans med de över 60 partnerföretagen verkar Power Circle för hållbar utveckling genom elektrifiering. Bland partnerföretagen finns energiföretag, teknikleverantörer, tjänsteföretag, lärosäten och andra organisationer. Verksamheten inriktas på nätverk, kunskapsspridning, demonstration och påverkan inom framtidsfrågor såsom framtidens elnät och energilager, elektrifiering av transporter samt förnybar energi. Läs mer på www.powercircle.org.

För mer information, kontakta;

Charlotte Bergqvist, styrelseordförande Power Circle AB, +46 70 364 19 68, charlotte.bergqvist@powercircle.org

Olle Johansson, vd Power Circle AB, +46 70 791 29 62, olle.johansson@powercircle.org

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.