Följ Power Circle

Power Circle Summit bjuder på nyheter

Nyhet   •   Apr 09, 2018 10:25 CEST

Årets Power Circle Summit bjuder på många nyheter. Förutom nätverksmiddag 23 april och anordnas tre frukostseminarier under konferensdagen 24 april. Värd för middagen är Kraftkvinnorna som presenterar två högaktuella inspirationstalare. Frukostseminarierna ingår i konferensbiljetten och handlar om dynamiska distributionsnät, vägen till 100% förnybart och mobilitetstjänster som en del av boendeerbjudandet. Säkra din plats redan idag!

Paradigmskifte på energimarknaden – vilken position tar du? Det är temat för årets Power Circle Summit som går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm 23-24 april. Årets konferens blir extra matig där det spännande programmet fylls på med två inspirationstalare till nätverksmiddagen och inte mindre än tre parallella frukostseminarier.

Stort intresse för nätverksmiddag

Kvällen före konferensen samlas och minglar energisektorns ledande personer under en nätverksmiddag på Nobelterassen, Münchenbryggeriet. Kraftkvinnorna står som värd och presenterar två högaktuella inspirationstalare. Pia Brantgärde-Linder, chef för High Voltage Products, i norra Europa på ABB, kommer berätta om vad hon brinner för; sitt arbete i energibranschen där hon arbetar för en hållbar värld, samt arbetet med att driva jämställdhetsarbetet framåt i branschen. Erik Svedlund, Global Marketing Manager Electrification, Epiroc, kommer att föreläsa om hur de arbetar med elektrifiering och vägen till noll-utsläpp i gruvan. Intresset för middagen har varit stort.

-De flesta som anmält sig till konferensen väljer också att gå på middagen. Flera av talarna är med på gästlistan och jag ser fram emot en inspirerande kväll med bra samtal, säger Olle Johansson, vd för Power Circle.

Välj mellan tre olika frukostseminarier

På själva konferensdagen berikas huvudprogrammet med inte mindre än tre innehållsrika frukostseminarier. Frukostseminariet ingår i konferensbiljetten men har begränsat antal platser. Ta chansen och fördjupa dig inom hur digitalisering, big data och ny teknik kan klara elnätets utmaningar, vägen till 100% förnybart och på vilket sätt mobilitetsjänster blir en självklar del av det moderna boendeerbjudandet. Mer information om frukostseminarierna och anmälan finns på hemsidan pcsummit.se.

Fler spännande programpunkter

Power Circle Summits talarlista är fylld av både nya och mer etablerade aktörer som kommer att utforska årets tema, paradigmskiftet. Vilken position tar du när det nya energilandskapet formas? Under konferensen kan du lyssna på bland andra:

För anmälan och mer information, besök vår hemsida pcsummit.se. Varmt välkommen till Power Circle Summit 23-24 april 2018!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.