Följ Power Circle

Vi söker nästa stjärna - jobba hos oss?

Nyhet   •   Feb 07, 2018 16:16 CET

Solceller, batterier och digitalisering förändrar energisystemet, elektrifiering och självkörande fordon förändrar transportsystemet. Tillsammans påverkar detta samhället. Nu söker vi dig som vill vara med och utforska och driva denna förändring. Vi behöver en ny medarbetare till Power Circles team i Stockholm.

Om tjänsten

En av våra stjärnor går vidare i sin karriär, därför söker vi nu en person till tjänsten som sakkunnig inom elektromobilitet och integration i elnätet. Rollen innebär att du hjälper organisationen att utforska området genom deltagande i egna och andras projekt, att skapa ny kunskap, att bedriva framgångsrikt påverkansarbete samt stödja våra partnerföretag med expertis. Rollen är bred och ger stort utrymme för egna initiativ och personlig utveckling, samtidigt som vi gemensamt driver omställningen av både energi- och transportsystemet.

Vi letar efter en dynamisk och passionerad nytänkare med förmåga att ta egna initiativ och arbeta resultatorienterat på egen hand. Du ska vara analytisk och kommunikativ, med ett brett perspektiv och stort intresse för energifrågor. Vi är ett litet team vilket gör att arbetsuppgifterna har stor bredd och därför premierar vi prestigelöshet. Hos oss kokar alla kaffe och alla står på scen.

Erfarenhet och kompetens inom elnät, elektromobilitet, påverkansarbete och kommunikation är meriterande. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, men det är inget krav. Viktigast för oss är att du är en person som vill mycket, är en duktig nätverkare och driver frågor framåt. Att du har mycket god datorvana och är skicklig på att formulera dig i tal och skrift är en förutsättning.

Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning, med placering på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi erbjuder marknadsmässig lön, spännande arbetsuppgifter, flexibla arbetstider och inte minst stora möjligheter att utvecklas inom energiområdet.

Hur ansöker du?

Skicka oss ditt CV och en kort beskrivning av hur du kan bidra till Power Circles verksamhet. Vi vill också ha en kort film där du presenterar dig och dina erfarenheter. Inget avancerat – spela in filmen med din mobilkamera (max 3 min), ladda upp på valfri video/fildelningstjänst (Youtube, Vimeo, Dropbox etc) och skicka länken tillsammans med din ansökan. Vi utvärderar kandidater löpande och avser tillsätta tjänsten snarast.

Framtiden är elektrisk, häng med på resan dit. Skicka din ansökan till oj@powercircle.org. Frågor besvaras av Olle Johansson, vd Power Circle, tel. 070-791 29 62. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.